Kyçu
https://brokers-ks.com

Përshkrimi

Shitje

Parcelë 62 Ari në Mramur

Shitet #parcela në fshatin Mramur në sipërfaqe prej 62 Ari me pamje piktoreke!
Me fletë poseduese, pa asnjë problem.
Nuk është në hipotekë dhe mund të përkthehet menjeherë
Çmimi konkurent me parcelat tjera në atë pjesë
Kodi A-S-01